Ședințe gratuite de psihoterapie pentru mămicile din Sibiu

Asociația “Sprijin pentru Mame” lansează programul “Echilibru pentru mame în perioada de criză”. Primul eveniment se va desfășura sâmbătă, 2 mai, de la ora 19, în mediul online.

Echilibru pentru mame în perioada de criză” este un program de sprijin emoțional și combatere a efectelor psihologice negative pentru mamele afectate, într-un fel sau altul  de pandemia COVID-19. Ședințele de psihoterapie vor avea loc săptămânal, prin intermediul aplicației Zoom, și vor dura aproximativ două ore. Grupurile online vor fi conduse de psihologul Mihaela Hurdubulea.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate, participanții vor fi aleși în urma completării acestui formular: https://tinyurl.com/ycem6qhs.

“De când #StămAcasă, toată rutina noastră zilnică a fost dată peste cap. Uneori, programul familiei s-a schimbat în cele mai ciudate moduri. Stările noastre emoționale pot varia de la o extremă la alta, și asta doar în decursul a câtorva minute uneori. Știrile zilnice despre coronavirus rulează mereu în fundal și toată viața noastră depinde acum de felul în care va evolua această pandemie”, spun organizatorii.

Proiectul va fi derulat până în 13 iunie. Scopul programului este obținerea echilibrului emoțional și depășirea crizelor provocate de izolare și carantină.

 

FOTO: Facebook Asociația “Sprijin pentru Mame”

Stirea Ședințe gratuite de psihoterapie pentru mămicile din Sibiu a aparut prima data pe Sibiu 100%.

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!