VIDEO O doctoriță din Constanța a tras o spaimă mare după ce s-a trezit în mașină cu un tânăr ce o filma

Polițiștii constănțeni îl caută pe un tânăr care a băgat în sperieți o doctoriță, doar pentru a se distra. Respectivul s-a filmat în timp ce urca în mașina femeii doar pentru a realiza o filmare pentru TikTok, fără a ține cont de spaima acesteia.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 25 aprilie, în jurul orei 18.30, potrivit Ioanei Manac, cea care a fost victima tânărului, în municipiul Constanța, în parcarea din fața Mega Image-ului din zona Casei de Cultură.

„Mi-am încărcat cumpărăturile în portbagaj și am urcat în mașină.
Mașinii mele nu i se blochează automat ușile și în timp ce încercăm să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa,cu telefonul în mână.
I-am zis “Ieși afară!”, nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video; l-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine.
Într-un final, a ieșit, eu eram șocată, tremuram din toate încheieturile.
S-a dus la ceilalți 2 prieteni ai lui, unul din ei strigând după mine “O să vedeți filmulețul pe TikTok!”.
La toată aceasta scena participa, pasiv evident, un cetățean aproximativ de vârstă mea care mi-a spus “Copii, fac și ei glume”. (…)

Refuz să cred că asta e lumea “normală” în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om total de-a #@&%*.

Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc (Constanța), iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare“ a spus Ioana Manac pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a depus o plângere la poliție, reclamând cele întâmplate. Reprezentanții IPJ Constanța au confirmat faptul că a fost demarată o anchetă pentru identificarea persoanei și tragerea acesteia la răspundere.

Între timp, pe platforma TikTok a apărut și o filmare, care pare a fi prima parte, userul menționând că va urma și parte a doua.

@xfollowacumfollow pentru partea a2a ##viral ##foryou ##foryoupage♬ original sound – xgrasu

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!