Pompierii constănțeni au intervenit pentru recuperarea din apă a două persoane decedate

Două persoane decedate au fost găsite în după amiaza zilei de 23 aprilie, iar pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru a le recupera din apă. Primul cadavru a fost găsit în Lacul Tăbăcărie, iar cel de-al doilea, pe plaja 3 Papuci.

Primul apel a venit în jurul orei 17.30 trupul unui bărbat fiind observat în Lacul Tăbăcărie, în zona Lake View. La apelul 112 au intervenit cinci pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD și o ambulanță terapie intensiva mobila SMURD C. Ajunși la fata locului, pompierii ISU Dobrogea au extras persoana, iar echipajele medicale au încercat resuscitarea lui, dar fără rezultat.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 74 de ani din localitatea Sinoe. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili modul în care și-a găsit acesta sfârșitul.

În jurul orei 20.00, o altă persoană a fost văzută în apă, în zona stabilipozilor de pe plaja 3 Papuci. Aici a intervenit un alt echipaj de cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Fripis. Cu accesoriile din dotare au extras persoana, o femeie, decedată. Aceasta nu a putut fi identificată.

Cercetările continuă pentru a se stabili identitatea și cum a ajuns în apa mării.

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!