Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța a verificat împreună cu administratorul RAJDP, Lucian Lungoci, lucrările de asfaltare pe DJ 395

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat lucrările realizate de RAJDP pe DJ 395, Chirnogeni – Plopeni.

Pe cei 6,3 km de drum au fost realizate lucrările de frezare și urmează să se toarne un covor asfaltic nou.

„Deși cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, activitățile de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului continuă. Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități. O rețea de drumuri de bună calitate este deosebit de importantă pentru dezvoltarea unei regiuni, atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur, cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori. Felicitări echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat în toată această perioadă. Împreună vom reuși să modernizăm întreaga rețea de drumuri a județului nostru” a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Lucrările se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. Valoarea acestora s-a ridicat la suma de 2,6 milioane lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!