Cluj: 183 de persoane în carantină, 227 de persoane în autoizolare la domiciliu, 174 de persoane cu Covid-19 sunte internate în spitale

Grupul de Comunicare Strategică a transmis un raport cu situația epidemiologică la zi, în județul Cluj. În acest moment, 183 de persoane se află în carantină, 227 persoane sunt în autoizolare la domiciliu, iar 174 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din  sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, respcetiv în Spitalul de Boli Infecțioase, în Spitalul de Pneumoftiziologie și la Medicală I.

Alte informații la zi:

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 745

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 820

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 30

Sancțiuni contravenționale aplicate – 102; valoare –228.780 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

În domeniul situațiilor de urgență 175 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 72 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare.

26 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

 

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!