LOCAL | Un polițist botoșănean a făcut un gest de milioane. Colegii l-au felicitat -VIDEO

Un polițist din Botoșani este demn de tot respectul pentru un gest pe care l-a făcut duminică când a coborât din mașina de poliție și  a ajutat o femeie ,care se deplasa cu dificultate, să treacă strada.

Bătrânica din imagini aștepta pe marginea străzii un moment oportun pentru a traversa. Aceasta nu îndrăznea, întrucât are o problemă de sănătate și se deplasează greu. Polițistul Dan Păscăreanu, din cadrul Biroului de Ordine Publică, aflat in serviciu de patrulare pe strada Pacea, a observat-o și a coborât din autospeciala de poliție, oferindu-i brațul său, drept sprijin și astfel au traversat împreună strada. Bătrâna i-a spus colegului nostru că iese din casă o dată pe săptămână pentru a-și procura cele necesare, iar astăzi se întorcea de la farmacie si avea asupra sa și declarația pe propria răspundere. Aceasta i-a multumit polițistului pentru gestul său. ,,Și noi îi mulțumim pentru faptul că este o persoană responsabilă”, i-au transmis colegii săi.


The post LOCAL | Un polițist botoșănean a făcut un gest de milioane. Colegii l-au felicitat -VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!