Servicile SMURD Vinga și Nădlac, SALVATE de la desființare, la inițiativa lui Eusebiu Pistru, deputat arădean

Camera Deputaților a votat joi, 23 aprilie, după luni de așteptare, proiectul de lege care prevede preluarea personalului angajat cu pregătire paramedicală din cadrul echipajelor SMURD de pe raza judeţelor Mureş, Arad, Hunedoara, Maramureş şi Sibiu de către Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă.

Proiectul este extrem de important pentru SMURD Vinga și Nădlac, a fost iniţiat de către Eusebiu Pistru, deputat al PMP Arad, alături de colegi din celelalte judeţe. Deputatul Eusebiu Pistru a luat această decizie pentru a salva de la desfiinţare serviciile SMURD Nădlac şi Vinga.

„Aşa cum am promis, am dus la bun sfârşit această iniţiativă de salvare a serviciilor SMURD Nădlac şi Vinga, care erau pe punctul de a se desfiinţa, deşi de-a lungul existenţei lor au salvat numeroase vieţi omeneşti, nu doar ale unor arădeni, ci şi ale altor români aflaţi în tranzit prin judeţ. Am făcut numeroase demersuri la toate forurile competente, am discutat permanent cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu toţi colegii mei parlamentari, pe care i-am convins să voteze proiectul. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru colaborare. Proiectul nu este benefic doar pentru judeţele iniţiatorilor, ci pentru toate serviciile SMURD din ţară care erau în subordinea consiliilor locale.Vreau să-i asigur pe arădeni că în continuare vom face politică pentru cetăţeni, în interesul lor şi împreună cu ei”, a declarat Eusebiu Pistru, deputat al PMP.

 

The post Servicile SMURD Vinga și Nădlac, SALVATE de la desființare, la inițiativa lui Eusebiu Pistru, deputat arădean appeared first on NewsAr.ro.

Util? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat !!